Som fiskar i vattnet!

Hej!

Tänk vad fort helgen går, redan har söndagen gått och imorgon är det dags att arbeta igen. Skulle vilja ha åtminstone 3 dagar helg så man kan njuta lite extra av den tillsammans med barnen. Idag kom vi faktiskt iväg på lite aktivitet med barnen, vi badade i bro simhall, det är en trevlig simhall med två rutschkanor och en liten varm bassäng för de minsta, en mellanbassäng som är lite varmare och en större svalare bassäng.

Barnen älskar att bada och är som fiskar i vattnet! Benjamin kan simma helt ok, kanske 15 meter innan han blir trött, Liam började simma lite idag, under vattnet 3-4 tag. Så började Benjamin också, simma under vattnet. Det svåra verkar vara att hålla sig uppe över ytan för dom. Moa gillar att bada men är lite rädd när hon inte når botten, men hon gillar att hoppa från kanten, åka rutschkana och bada i den minsta bassängen väldigt mycket. Vi har 3 badälskande barn!!

Moa var otroligt trött när vi kom hem, fick knappt i henne någon mat, hon blev bara arg och ledsen för jag försökte få henne att äta. Tillslut gav jag upp, la henne i vagnen och så somnade hon på mindre än 5 minuter. Sen har hon varit rätt så gnällig under eftermiddagen och tagit sig för munnen hela tiden, ju längre dagen gick så blev hon mer och mer ledsen och bara grät och grät. Nu på kvällen hade hon feber igen och vi antar att hon fått en ny omgång med höstblåsor som hon hade för 2 veckor sen också.

På eftermiddagen idag så åkte vi iväg till Benjamins skola och gjorde lite arbete, igår var det ju höstfixardag som vi inte kunde vara med på och då fick vi åka dit idag istället och fixa lite med det som var kvar. Jag älskar Benjamins skola, det är så bra och engagerad personal, föräldrar som medvetet valt skolan för att de vill ha en bra och lugn skola för sina barn. Skolan som Benjamin går på har även en förskola som Moa går på, vi ville gärna att Liam också skulle gå där men han fick inte plats. Men han börjar där i förskoleklass sen nästa höst.

Så vi har verkligen fått det jättebra för våra barn! Om du skulle vara intresserad av att dina barn ska gå där så är hemsideadressen --- http://www.urfjall.se/


Ha en fin vecka allihopa, jag börjar veckan med att vabba imorn.

Bye bye!Har tyvärr inga bilder från dagen idag men här kommer lite fina badbilder mm från i somras =)
2 kommentarer:

  1. Underbara ni.
    Jag hoppas Moa mar battre snart.
    Inte lätt art vara liten! xxx

    SvaraRadera

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...