Shoppingrunda med Liam

Hej på er!

Under en period så har jag blivit helt tokig på allt overall provande med Liam, alla overaller sitter jättedåligt, om vi har provat en overall i hans storlek så ser han ut som han har tagit på sig en enorm sopsäck. Allt bara hänger och så kan han knappt gå. Tillslut köpte jag en annan overall på tradera men då satt den också jättedåligt....fast för tight...tror den hade krympt för när vi provade en likadan overall fast i affären så satt samma storlek jättepösigt. 

Så, jag bestämde mig för att prova jacka och byxa till min smala lilla kille istället, han har dessutom en lång överkropp och kortare ben. Det visade sig att byxa och jacka var det som han behövde. Det är lättare att anpassa byxorna till rätt längd eftersom att man kan dra åt axelbanden. Jackan vi köpte var lite lång i ärmarna men han fick ut händerna om han sträckte ut armarna lite bättre än han gjort på bilden nedan. Sen ska han ju ha vantar och då sitter ju ärmarna fast på vanten och förhoppningsvis kan han ha dessa vinterkläder till nästa vinter. 
Igår hade vi halloween disco med ett gäng barn, några grannar från gården här kom och sen var mina systrar här med sina barn. Det blev så otroligt lyckat! Barnen dansade, sprang och lekte jättemycket, vi hade ett bord med blå bål, popcorn, salta pinnar och chips. Sen hade vi discolampor såklart och massa bra musik! Barnen var jättenöjda och trötta när vi kom hem 😊


Min syster Charlotta och hennes barn sov över här och idag har vi tagit en promenad till en lekpark så vi alla fick lite luft och barnen fick springa av sig. Det var supermysigt! 
Charlotta och jag tog några snygga kort på oss själva 😉


Nu sitter jag här hemma och bara slappar efter shoppingturen med Liam, är rätt så trött efter att ha sovit väldigt dåligt senaste veckan, har sovit oroligt, tänkt mycket och drömt mycket när jag väl har sovit. Känns som att jag inte fått en natts ordentlig sömn på 5 dagar. När man hamnar i en ond spiral med sömnen blir det ofta svårt att komma ur tycker jag...det blir som att man känner sig orolig när man ska sova för att man inte vet om man kommer få sova bra eller inte. Ofta kanske jag somnar snabbt men sen kan jag vakna plötsligt med hjärtklappning och stress. Jättekonstigt. 


Ikväll ska jag kolla på så mycket bättre, bästa programmet! Längtar!!

Nu ska vi äta gröt med barnen. Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

förvånad!!

Hej! Idag vaknade Benjamin med krupphosta och hade jobbigt med andningen, grannar är bra att ha som kom med rätt medicin som vi inte själv...