Borrelia!?

Gokväll på er! 

För några dagar sedan började ett gammalt fästing"ställe" bli väldigt rött och lite varmt, så jag tänkte att jag behövde kolla upp det. Så idag kollade läkaren på det och konstaterade borrelia, så nu äter jag penicillin. Fick fästingen i slutet på september så det var typ 8 veckor sedan, den gången fick jag även 5 st till fästingar på andra ställen, vi hade plockat svamp hemma hos mamma och sen fick jag plocka fästingar på kvällen. 
Tänker att det kan vara därför jag blivit lite trött på sista tiden...fast man tänker ju att det har med sömnen och så att göra. 

Moa somnade tidigt idag, hon var så otroligt trött när jag hämtade henne från förskolan idag, har gnuggat sig i ögonen sen vi kom hem i princip. Så när jag la henne tog det nog bara 5 min innan hon sov....hon som brukar ta jättelång tid på sig att somna annars...ibland tar det en timme. 

Och nu lägger Jimmy grabbarna medan jag sitter här och skriver i väntan på att "bonde söker fru" ska börja. Och nu tror jag det börjar, så...ha en fin kväll allihopa!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...