Lite bättre nu...

Hej på er allihopa!

Nu gör jag en snabb uppdatering innan jag ska åka till träningen om en stund. Vi har precis ätit middag, det blev väldigt enkelt fixat idag, hade kvar en köttgryta från igår så jag kokade bara lite pasta och blandade ihop allt. Blev jättegott!

Barnen har ett grannbarn här och leker, dom har alltid väldigt roligt, det är skönt när dom har nån att leka med för då brukar dom inte bråka så mycket och så håller dom sig sysselsatta. Moa är lite klängig, hon är jätteförkyld, hon har ingen feber eller så men hon är helt täppt i näsan och kan bara andas med munnen. Så idag sa dom på förskolan att hon hade satt i halsen flera gånger, antar att det är på grund av den täppta näsan. 

Hade en ganska jobbigt vecka känslomässigt förra veckan och speciellt på kvällarna, hade svårt också att sova och kände att ingenting var bra. Det har varit lite bättre några nätter, har dock blivit väckt av barnen men jag har ändå kunnat somna om lite bättre än innan. 

Idag och imorgon har jag hand om en klass för läraren har utvecklingssamtal med eleverna och deras föräldrar, då får vi som är resurser gå in och ha klasserna. Det har faktiskt gått väldigt bra! Jag hade svenska på morgonen och sen har vi tittat på en film på eftermiddagen. Man får göra det lite extra lyxigt när man kommer in och har klassen ibland, och för ens egen skull också, eleverna blir alltid lite mer rastlösa när man kommer in som "vikarie". 

Igår var första dagen efter lovet och skolan där jag jobbar har fått nya byggnader i form av baracker som eleverna har fått flytta in i. Det känns väldigt bra efter att vi fått flytta in, bättre lokaler för både elever och personal, sen har vi även ny matsal och fritidsgård. Väldigt fräscht och fint!

Nu ska jag gå och byta en blöja =)

Hej svejs!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...