BENJAMIN 8 ÅR!!

Hej hej!

Idag är det en fantastisk dag! Idag för 8 år sen kom vår älskade Benjamin till oss, det var inte en lätt start vi fick med honom men fortsättningen har varit väldigt smidig och underbar! Benjamin är verkligen en genomsnäll och fantastisk kille på alla sätt, han är en bra kompis och leker alltid så bra med sina syskon. 

Här är hela klanen från imorse, Benjamin i dräkten han fick idag i present, Liam i spidermandräkten och Moa som hulken. Världens finaste superhjältar!I Lördags så hade Benjamin kalas med klassen, vi hade hyrt en lokal i närheten och dukade upp till fest där, vi hade skattjakt ute först, sen disco, fika och lekar inomhus. Kan inte lägga upp bilder från kalaset men här är innan kalaset när barnen dansade tillsammans 💖På söndagen fortsatte kalasandet, då kom delar av min familj och släkt och firade Benjamin. Det blev massa gott och väldigt trevligt att få en stund att bara sitta och umgås med alla, Benjamin var nöjd och glad. Han fick pengar och lego, precis som han önskat sig =)


Och idag kom den stora dagen då vi firade Benjamin på morgonen, han har längtat såååå mycket. Mest efter paketen såklart, det är ju den stora delen med att fylla år! Benjamin fick en plättårta som frukost, lite varm choklad och en kaka. Sen hade vi köpt en häftig legorobot i present som kommer kunna röra sig och göra andra saker på kommando genom en app som vi laddat ner på paddan. Det kommer bli riktigt kul när den är klar! Benjamin älskar teknik, han vill bygga en massa saker och det här tror jag blir perfekt kombo av han intressen. 
Tyvärr har Benjamin och Liam haft diarré sen igår och har fortfarande det, så vi är hemma och hoppas att denna hemska magsjuka ska avslutas för detta år, minst en gång varje år har vi detta. Längtar tills barnen blir lite äldre...inte för att jag vill att dom ska bli stora utan för att slippa att dom är sjuka så mycket. 
Barnen är dock pigga mellan det "magonda", så dom leker och har kul. Just nu spelar dom det nya spelet som Benjamin fick i present, Xbox lego ninjago.

Ha en fortsatt fin dag allihopa!

Puss å kram!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...