En helg med kräksjukan....

Hej allesammans!

Den här helgen har barnen haft kräksjuka, Liam började på torsdag kväll men då var vi helt säkra på att han hade ätit något dåligt. Men så var det inte, för på lördag eftermiddag började Benjamin och tätt efter kom Moa och inatt har även Jimmy kräkts....hoppas verkligen jag slipper 😖

Så, en helg isolerade hemma, men det har också varit skönt, igår var jag inne hela dagen och tog det lugnt, plockade lite och fixade med mat. Vi tänkte vid 17 tiden att vi skulle ta en promenad tillsammans för att komma ut eftersom att Liam började bli piggare. 1 minut efter att vi kommit ut sa Benjamin, det känns som att jag ska kräkas. Så jag gick in med honom och sen kräktes han från kl 17.20-02.00 på natten. Moa kräktes bara två gånger.

Jahapp....så idag blir det ännu en dag hemma, imorn och även på tisdag blir barnen hemma från förskola och skola. Sen får vi se om dom behöver fler dagar hemma.

Närmsta tiden på helgerna kommer det bli jättemånga kalas, nästa helg ska vi till barnens kusin Lovisa på kalas, helgen efter det har Benjamin kalas på lördagen för sina klasskompisar och på söndagen kommer min familj hit och firar Benjamin, sen fyller han år på onsdagen och helgen efter fyller Jimmy år och då har vi kalas med hans familj på söndagen. Sen har Benjamin blivit bjuden på kalas i början på februari till en klasskompis. Hoppas att alla håller sig friska....många brukar vara sjuka i dessa tider.

Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva, känner mig seg, fast jag fick sova bra inatt för Moa skrek inget på natten och Benjamin skötte sig själv med att gå upp och kräkas, så jag fick en bra natts sömn. Kanske därför jag är seg....ovanligt att få sova så mycket ;)

Ha en fin dag allihopa!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...