One kid a day!

LIAM!

Idag är det min sötaste Liams tur, när han föddes var har så (är såklart fortfarande) otroligt söt! Jag minns när han kom upp på mitt bröst att jag var så otroligt lycklig, han var helt kolsvart om håret och jag tänkte, den här lillen är lik sin mamma =) Haha, lite egoboost för mig ;) 

Liam hade en ganska tuff start i livet vilket såklart resulterade i att det var tufft för oss också, han besvärades mycket av eksem och väldigt jobbigt hosta som senare visade sig vara förkylningsastma. Sen hade vi svårt att få till amningen, han svalde mycket luft och fick ont i magen. 

Men den tiden gick över men även efter den tiden visade han sig vara en väldigt känslosam liten människa, med mycket vilja och beslutsamhet. Han och jag kommer ofta i konflikt för att båda vill styra och bestämma. När Benjamin var liten sprang han, han sprang och sprang och sprang, överallt var man tvungen att jaga rätt på honom och om man skulle gå någonstans där det var lite farligt att gå själv var vi tvungna att spänna fast honom hårt i vagnen, men med Liam var det tvärtom, han höll sig alltid nära och vill alltid var med oss. Han vill inte gå på förskola utan han vill helst av allt vara hemma. Han är väääldigt hemmakär och skulle kunna vara hemma jääämt. 


Liam älskar att pussla, spela sällskapsspel, leka med bilar och tv-spel. Han hatar när det inte går som han tänkt och är lika glad som han nyss var arg när det går bra. Han har mycket integritet och gillar inte när folk kramar om han inte vill eller busar för mycket. 

Han är inte så förtjust i att gå ut om det är kallt eller blött men han älskar att vara ute på sommaren och han älskar verkligen sommaren, då är han i sitt esse!Här är vi på Leos lekland vilket är en hit, när han var mindre brukade det gå bra att springa runt med Benjamin och leka men nu har han haft en period när han vill att vi är nära hela tiden. 

Liam älskar också glass, men inte lika besatt av det som Moa. Liam är mer för godis och kan äta godis tills han nästan kräks. ;) 
Det bästa med Liam tycker jag är att han alltid har något fint att säga, han säger ofta att han älskar oss alla och att han är så glad för sin fina familj, han kramas och vill gosa och leka med oss mycket. Vi har ofta duster och han gör mig gråhårig men han är också den mest älskvärda lilla killen jag känner!
Vi var på this is christmas, då fick han visa prov på att sitta länge och titta på en julshow....haha, det gick inte bra. Han var så rastlös och jobbig men det var sent på kvällen och jag vet själv hur myrorna kan börja krypa i benen när man är trött och måste sitta still. Hej svejs allihopa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...