kalas, kolla bil, max, feber, promenad, baka, massage m.m. m.m.

Hej hopp!

Vilken händelserik dag! På förmiddagen var vi hemma till ca kl 11, sen åkte vi med alla barnen mot bromma för Benjamin var bjuden på kalas. Det var kalas på laserdome där, så Benjamin var supertaggad och väldigt nöjd när vi hämtade honom.

När han var på kalas passade vi på att kolla på två stycken bilar, men tyvärr föll ingen oss i smaken till 100%, vi står fast vid att vi ska köpa en ford s-max när vi väl byter bil. Den gillar vi båda jättemycket! Blir kanske att vi byter till våren/sommaren nån gång. Då är vår ford mondeo besiktad och klar för försäljning.

Vi passade på att äta på max, jag gillar max bäst för då kan man alltid välja mer speciella menyer, jag vill gärna ha salladsbröd runt själva burgaren istället för glutenfritt bröd för jag gillar inte det glutenfria så jättemycket på hamburgerkedjorna. Så för mig blev det en umami halloumiburgare med salladsblad runt.

När vi hämtade Benjamin så blev det direkt hem och när vi kom hem så märkte vi att Moa hade feber, det blir jag som vabbar imorn. Hon har inte så hög feber men hon är väldigt snorig och tungandad. Nu sover hon för natten, hon somnade ovaggad kan jag lugnt säga, tror det tog max 10 min innan jag hörde hennes snarkningar.

Jimmy tänkte åka och handla för vi behövde bröd men jag fick ett ryck och bakade lite istället, tror dom blev riktigt bra faktiskt! Provsmakning snart för Jimmy, det saknar jag mest, vanligt bröd...sååå gott. Speciellt nybakat!! Glutenfritt nybakt kan också vara gott....men när man först ett helt liv ätit vanligt bröd så saknar jag jättemycket det vanliga ibland....men vågar absolut inte smaka! Jag mådde så himla dåligt innan jag slutade med gluten så skulle aldrig börja igen.

På eftermiddagen idag blev jag så himla rastlös och var tvungen att röra på mig så jag hörde av mig till en granne som hakade på en promenad. Var så längesen jag gick på en promenad med en vän, så otroligt skönt och mysigt! 

Jag fick en kort massage av jimmy ikväll, och då var Moa så gullig och satte sig framför Jimmy när jag var klar och skulle också ha lite massage 😍
Nu ska jag ta ut de sista bröden.

Hejsvejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...