A perfect day!!! =)

Hej hopp allihopa!

Idag blev det en riktigt bra dag, tyckte det först kändes så jobbigt att Jimmy skulle jobba men när jag ställde in mig på vad jag skulle göra av dagen så blev allt mycket bättre. Jag vet ju att jag behöver planera upp dagarna när jag är själv, annars blir det inget. Så nu när jag hade lite saker inplanerade blev dagen väldigt bra!

Imorse ville Moa ha toffsar, hon drar ut dom ganska snabbt men hon vill ändå att jag ska sätta upp igen efter hon dragit ut dom. Här skulle hon ha pippitoffsar plus en uppe på huvudet. Hon ser så gullig ut tycker jag =)

Vid 10.30 skulle vi åka till leklandet i bålsta, innan vi åkte tog vi en liten promenad. Jag ville verkligen njuta av det otroligt fina vädret, vi var ute en timme och sen åkte vi direkt och lämnade Benjamin hos en kompis i Bålsta och sen åkte jag med Moa och Liam till leklandet.
Leklandet i Bålsta är ett ganska litet lekland, men mycket billigare och mycket bättre när man har barn som är små och barn som inte vill komma för långt ifrån sin förälder. Så det är perfekt för Moa och Liam här. Dom leker utan bekymmer, idag hade dom väldigt roligt och var nöjda hela tiden! Plus att jag fick lite egentid med Sofia, vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Jag är så tacksam att hon finns i mitt liv. Vad skulle jag göra utan henne!?

När vi kom hem tog vi det lugnt, Liam spelade och Moa satt och kollade lite på ipaden, sen tog hon och jag lite kort på oss själva =) Det tycker hon är jättekul!När Jimmy kom hem hade vi tidigare pratat om att vi skulle försöka komma iväg och göra nåt, så först tänkte vi åka skridskor men IP i kungsängen har stängt isbanan, kallhäll hade inte öppet och jag vågar mig inte ut på sjön faktiskt...det har varit lite plusgrader tidigare i veckan så jag är lite nojig.

Så tillslut blev det pulka vid en backe här i Bro, borta vid råbyparken. Det var sjukt kul! Perfekt väder, perfekt pulkabacke och perfekt sällskap! Det blev väldigt lyckat! Alla var glada och vi fick oss många skratt =)
Nu är vi hemma igen, en linssoppa står på spisen och puttrar, barnen och Jimmy sitter med ipads och mobiler och jag bloggar. Skön dag, väldigt välbehövligt efter en vecka med mycket dippar, ont i magen, trötthet och ångestkänslor.

Tack för att ni är med och läser om vår vardag! Blir alltid så glad och förvånad att så många läser och jag älskar verkligen att blogga.

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...