"Ingenting blev som planerat dag"

Hej!

Ingenting blev som planerat idag, jag försökte imorse att styra upp dagen på olika sätt men fick inget gehör riktigt från övriga familjemedlemmar. I väntan på svar så började jag plocka och dona, fick ett ryck och packade undan alla vinterkläder, det värmer gott i solen när man är ute och med tjocka vinterkläder blir barnen alldeles svettiga. Så nu får dom använda skalkläder och fleece under om det är för kallt. Så det blev en del jobb för att röja, undan med allt och in med vårkläderna. Varma mössor, vantar och vinterkängor får vara kvar nån månad till, dom tar jag nog bort när det är mer konstant plusgrader ute.

Jag frågade Benjamin om han ville hjälpa våren lite på traven, så vi sopade bort snö och tog bort is från baksidan. Det var kul tyckte vi  båda =) 
Den där tvätthögen på sängen har jag ännu inte tagit tag i. Vi skulle egentligen åkt till kyrkan, men vi kom aldrig iväg...ingen i familjen utom jag var sugen och då blev det inget tyvärr....plus att när jag var klar med allt städande av vintern så hade klockan blivit mycket och jag vill verkligen inte stressa.Vi åt lunch och sen var väl tanken att vi skulle försöka komma iväg och handla lite rullgardiner och mörkläggningsgardiner. Men Jimmy blev trött och la sig och vi kom aldrig riktigt iväg allihopa....så tillslut åkte jag och Moa själva, det blev bara en mörkläggningsgardin och tyvärr inga rullgardiner, orkade inte gå på ikea själv med Moa, kanske om jag åkt själv så hade jag gjort det förmodligen. Men men, gick en snabbis in på Ica Maxi också och köpte planteringsjord och plastkrukor till alla mina plantor. Behövde så om alla pumpor, så nu är det sått och klart.

Nu ska jag eventuellt gå en promenad i det fina vädret =)

Kram och hej
1 kommentar:

  1. Ingenting blev som planerat i livet i helhet enligt mig :D

    SvaraRadera

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...