Blandad kompott inlĂ€gg 😉

Hej!!


Idag blir det ett inlĂ€gg med lite allt möjligt, jag har inte skrivit pĂ„ ett tag för förra veckan hade jag mens och jag var sĂ„Ă„Ă„Ă„ trött varenda dag efter jobbet, och i helgen har det varit en del sĂ„ dĂ„ har jag glömt bort och inte orkat m.m. 

Kolla vad gulligt under blomman, en liten vattenmelon har börjat vĂ€xa, sĂ„Ă„Ă„ söt! 


I helgen har vi haft vĂ„rfix pĂ„ Benjamins skola, UrfjĂ€ll Ă€r ett förĂ€ldrakooperativ och det innebĂ€r att förĂ€ldrarna har ansvar för det som ska hĂ€nda pĂ„ skolan. SĂ„ varje vĂ„r har vi vĂ„rfix och varje höst har vi höstfix. SĂ„ nu i lördags har vi fixat massa saker pĂ„ skolan, mĂ„lat basketplan, grĂ€vt och fixat kanter till sandlĂ„dan, planterat, fixat till kojan i skogen, renoverat leksaksbĂ„ten pĂ„ gĂ„rden, satt upp nya grejer pĂ„ förskolan och mycket mer. Det Ă€r sĂ„ kul att vara med och fixa! Det som var synd var dock att jag missade firandet av min mormor och morfars 70 Ă„riga bröllopsdags-firande. Men det skulle bli omöjligt att hinna med bĂ„da och vi hade bestĂ€mt vĂ„rfixen först och jag sitter i styrelsen för skolan och kĂ€nner att jag behövde vara med. 

Min mormor och morfar Ă€r sĂ„Ă„ fantastiska! Saknar dom jĂ€ttemycket och mĂ„ste verkligen boka in en dag nĂ€r jag Ă„ker och hĂ€lsar pĂ„! NĂ€sta onsdag Ă€r det ju ledigt mitt i veckan sĂ„ dĂ„ kanske jag Ă„ker dit om det funkar. 
Fixade lite pĂ„ baksidan igĂ„r,  köpte massa jord först och fyllde upp mina rabatter/pallkragar och sen köpte jag massa blommor och gjorde i ordning. Paprikorna, vattenmelonen, zuchinin och en pumpa fick ocksĂ„ plats. =)

PĂ„ kvĂ€llen efter allt flĂ€ngande och fixande tog vi med barnen pĂ„ restaurang, först ville vi sitta ute men det fanns bara en soffa ledig, och den blev lite vĂ€l mjuk och djup...haha ;) 


Barnen roade sig med att göra lite roliga miner nÀr vi vÀntade pÄ maten ;)
Det var ju morsdag igĂ„r och det blev ju en fantastisk dag, fick frukost pĂ„ sĂ€ngen, choklad av mina barn och sen fick jag ju pengar till att fixa med uteplatsen av Jimmy plus att vi gick pĂ„ restaurang. KĂ€nner mig sĂ„ otroligt vĂ€lsignad och glad att fĂ„ vara mamma till vĂ€rldens finaste barn. 

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det dĂ€r med fotbollstrĂ€ning...för 5-6 Ă„ringar đŸ€Š‍♀️🙈

Liam gĂ„r pĂ„ fotboll pĂ„ tisdagar, det Ă€r sĂ„ sjukt jobbigt att gĂ„ pĂ„ dessa trĂ€ningar...för MIG!!!  đŸ˜‚  Nr 1: Barnen Ă€r sĂ„ sjukt jobbiga, dom s...