Blandad kompott inlĂ€gg 😉

Hej!!


Idag blir det ett inlĂ€gg med lite allt möjligt, jag har inte skrivit pĂ„ ett tag för förra veckan hade jag mens och jag var sĂ„Ă„Ă„Ă„ trött varenda dag efter jobbet, och i helgen har det varit en del sĂ„ dĂ„ har jag glömt bort och inte orkat m.m. 

Kolla vad gulligt under blomman, en liten vattenmelon har börjat vĂ€xa, sĂ„Ă„Ă„ söt! 


I helgen har vi haft vĂ„rfix pĂ„ Benjamins skola, UrfjĂ€ll Ă€r ett förĂ€ldrakooperativ och det innebĂ€r att förĂ€ldrarna har ansvar för det som ska hĂ€nda pĂ„ skolan. SĂ„ varje vĂ„r har vi vĂ„rfix och varje höst har vi höstfix. SĂ„ nu i lördags har vi fixat massa saker pĂ„ skolan, mĂ„lat basketplan, grĂ€vt och fixat kanter till sandlĂ„dan, planterat, fixat till kojan i skogen, renoverat leksaksbĂ„ten pĂ„ gĂ„rden, satt upp nya grejer pĂ„ förskolan och mycket mer. Det Ă€r sĂ„ kul att vara med och fixa! Det som var synd var dock att jag missade firandet av min mormor och morfars 70 Ă„riga bröllopsdags-firande. Men det skulle bli omöjligt att hinna med bĂ„da och vi hade bestĂ€mt vĂ„rfixen först och jag sitter i styrelsen för skolan och kĂ€nner att jag behövde vara med. 

Min mormor och morfar Ă€r sĂ„Ă„ fantastiska! Saknar dom jĂ€ttemycket och mĂ„ste verkligen boka in en dag nĂ€r jag Ă„ker och hĂ€lsar pĂ„! NĂ€sta onsdag Ă€r det ju ledigt mitt i veckan sĂ„ dĂ„ kanske jag Ă„ker dit om det funkar. 
Fixade lite pĂ„ baksidan igĂ„r,  köpte massa jord först och fyllde upp mina rabatter/pallkragar och sen köpte jag massa blommor och gjorde i ordning. Paprikorna, vattenmelonen, zuchinin och en pumpa fick ocksĂ„ plats. =)

PĂ„ kvĂ€llen efter allt flĂ€ngande och fixande tog vi med barnen pĂ„ restaurang, först ville vi sitta ute men det fanns bara en soffa ledig, och den blev lite vĂ€l mjuk och djup...haha ;) 


Barnen roade sig med att göra lite roliga miner nÀr vi vÀntade pÄ maten ;)
Det var ju morsdag igĂ„r och det blev ju en fantastisk dag, fick frukost pĂ„ sĂ€ngen, choklad av mina barn och sen fick jag ju pengar till att fixa med uteplatsen av Jimmy plus att vi gick pĂ„ restaurang. KĂ€nner mig sĂ„ otroligt vĂ€lsignad och glad att fĂ„ vara mamma till vĂ€rldens finaste barn. 

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit vÀldigt varmt hÀr, vi har badat hela dagarna och idag Äkte vi till ett vattenland. Det var jÀttefint dÀr o...