35+35 kalas 😀💃🏻 (uppdatering av festen och lite om dagen idag)


Idag har vi varit på kalas för min syster och hennes man, det har varit en fantastisk dag och otroligt varmt, nästan 30 grader!! Barnen lekte jättemycket, det fanns en stor hoppborg på plats och så hade vi igång vattenspridaren. 

Det blev först jättegod mat, grillat och massa gott till. 

Sen blev det fika, jag hade bakat det glutenfria, blev riktigt bra faktiskt ☺️

Jag orkar inte skriva så mycket just nu, skriver mer sen och uppdaterar inlägget...nu är jag sååå trött. 

Det var så otroligt varmt, 30 grader hela dagen, barnen var helt illröda i ansiktet och svettiga i håret, tur det fanns en vattenspridare att svalka sig i =)

Det fanns en hoppborg att leka i och den användes flitigt hela tiden.Moa har en mycket intressant diskussion med Oscar =) 

När vi åkte hem så drog vi igenom gränna och försökte hitta ett polkagris-ställe som hade öppet efter 18, det var väldigt svårt att hitta, men tillslut till vår enorma glädje såg vi en öppet skylt och alla skrek i bilen. Barnen sprang dit och var så glada!
Vi bokade en hotellnatt i nyköping vid skavsta flygplats, dom hade billiga rum där som kallades quick sleep eller nåt sånt, så det blev ett ganska bra pris och så slapp vi åka så långt. Vi var framme vid hotellet ca 21.30 på kvällen så om vi sträckkört hem hade vi varit hemma vid 23....hade inte varit så roligt. 
Barnen sov gott, jag och Jimmy hade lite svårt att sova på grund av värmen, men fick några timmar iaf. 

Idag har vi åkt hem, barnen har badat i poolen, vi åkte till lejondalssjön och där insåg vi att Liam hux flux lärt sig simma, fast under vattnet...men ändå! Såååå duktig =) 

Sen åkte vi hem, jag fick nåt ryck och skrev ett inlägg på FB att jag säljer flädersaft, helt plöstligt hade jag typ 10 köpare som skulle ha 3 flaskor var....så jag åkte till dollarstore och köpte massa glasflaskor som jag sedan fyllde upp med flädersaften jag gjort. Nu är det snart slut så jag har även varit på kolonilotten och klippt nästan 100 blommor till 2 nya satser som just nu ligger i kylskåpet och gottar till sig i några dagar =)

Fick värsta kicken av att sälja saft....blev så glad att så många ville köpa! 

Nu ska jag snart lägga mig så jag orkar med morgondagen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

3 supervarma dagar med sol och bad!!

Senaste tre dagarna har det varit väldigt varmt här, vi har badat hela dagarna och idag åkte vi till ett vattenland. Det var jättefint där o...